Τμήματα σπουδών

Επαγγελματικό τμήμα

Το επαγγελματικό τμήμα χορού απευθύνετε κυρίως σε εκείνους που θέλουν να γίνουν κάτοχοι Πτυχίου και πιστοποιημένοι χοροδιδάσκαλοι μέσω του διεθνούς οργανισμού I.D.T.A. με έδρα την Αγγλία. Οι εξετάσεις δίνονται στη σχολή μας που είναι εξεταστικό κέντρο του I.D.T.A.

Αθλητικό τμήμα χορού

Η σχολή μας διαθέτει αθλητικά τμήματα που χωρίζονται βάση της ηλικίας των αθλητών. Αθλητικό χορό μπορεί να ξεκινήσει κάποιος από την ηλικία των 5 (πέντε) ετών. Η σχολή χορού Dolce Vita δίνει δυναμικό παρόν σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις κατακτώντας τα τελευταία 5 χρόνια πρώτες θέσεις σε όλες τις κατηγορίες.

Παιδικό τμήμα

Τα παιδικά τμήματα της Dolce Vita ξεκινούν από 4 ετών για αγόρια και κορίτσια. Επίσης διαθέτουμε παιδικά αθλητικά τμήματα και επιπλέον δραστηριότητες όπως ζωγραφική. Οι δάσκαλοί μας διαθέτουν πιστοποιήσεις για εκμάθηση χορού σε παιδιά καθώς επίσης διατηρούμε το φιλικό και διαπαιδαγωγικό κλίμα εντός της σχολής μας.

Τμήματα μελονύμφων

Τα μαθήματα μελλονύμφων είναι ιδιαίτερα και γίνονται ανάλογα με την προτίμηση του κάθε ζευγαριού για τον γαμήλιο χορό τους.

Τμήμα Ενηλίκων

Τα τμήματα Ενηλίκων είναι χωρισμένα ανάλογα με το επίπεδο των μαθητών και το είδος χορού που προτιμούν.

Δωρεάν μαθήματα

Δοκίμασε και εσύ χορό δωρεάν.
Μπορείτε να δοκιμάσετε χορό και να κάνετε το πρώτο σας μάθημα δωρεάν χωρίς καμία απολήτως υποχρέωση συμπληρώνοντας την αίτηση που θα βρείτε παρακάτω. Αίτηση μαθημάτωνσυμπληρώστε τα στοιχεία σας

ThemeBox

AIT-Themes icon Themeforest icon Twitter icon Facebook icon YouTube icon
Our Portfolio
open/close
Colors Settings
Background images
Font
Homepage Options
Our WordPress Themes