Ο χορός είναι μια δραστηριότητα που μπορεί να γυμνάσει και να απασχολήσει τα παιδιά με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο. Παιδιά ηλικίας 4-5 ετών μπορούν να επιλέξουν από διάφορα είδη χορού αυτό που τους αρέσει, μεταξύ των οποίων είναι το μπαλέτο, μοντέρνοι, παραδοσιακοί αλλά και ευρωπαϊκοί χοροί.

Ο χορός προσφέρει ευλυγισία, μαθαίνει το παιδί να έχει σωστή ισορροπία βελτιώνοντας το περπάτημα του. Μέσα από το χορό τα παιδιά μπορούν να γυμναστούν και να αγαπήσουν την σωματική άσκηση αλλά και να αποκτήσουν το κατάλληλο βάρος για την ηλικία τους.

Εκτός από την σωματική άσκηση μέσα από τον χορό διαμορφώνεται  και ο κοινωνικός χαρακτήρας των παιδιών. Μαθαίνουν να σέβονται, να έχουν πειθαρχία,  να εκφράζονται όχι μόνο με λέξεις αλλά και με το σώμα τους.  Μέσα από τον χορό τα παιδιά μπορούν να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Οι γονείς μπορούν να παρατηρήσουν αν τα παιδιά τους ενδιαφέρονται για τον χορό, να τα προσεγγίσουν και να τους γνωρίσουν τον χορό μέσα από τους ειδικούς  και την διδασκαλία τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Δωρεάν μαθήματα

Δοκίμασε και εσύ χορό δωρεάν.
Μπορείτε να δοκιμάσετε χορό και να κάνετε το πρώτο σας μάθημα δωρεάν χωρίς καμία απολήτως υποχρέωση συμπληρώνοντας την αίτηση που θα βρείτε παρακάτω. Αίτηση μαθημάτωνσυμπληρώστε τα στοιχεία σας

ThemeBox

AIT-Themes icon Themeforest icon Twitter icon Facebook icon YouTube icon
Our Portfolio
open/close
Colors Settings
Background images
Font
Homepage Options
Our WordPress Themes