Τμήματα ενηλίκων

Η σχολή χορού Dolce Vita διαθέτει τμήματα ενηλίκων για όλα τα επίπεδα , Ο χορός είναι ένα μέσω έκφρασης που σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε ελεύθεροι και χαλαροί ανάμεσα στη πίεση και το άγχος της καθημερινότητας.

Πρόγραμμα σπουδών ενηλίκων 
Δευτέρα Τριτή Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή
15:15 Latin&Ευρωπαϊκά (Αρχαρίων) 15:15 Latin&Ευρωπαϊκά (Αρχαρίων)) 18:15 Τμήμα Γονέων 15:15 Latin&Ευρωπαϊκά (Αρχαρίων) 21:30 All ladies adv (προχωρημένοι)
18:15 Τμήμα Γονέων 20:30 Latin&Ευρωπαϊκά (Μέτριο επίπεδο) 20:30 Oriental 20:30 Latin&Ευρωπαϊκά (Μέτριο επίπεδο) 22:15 All Ladies Jun (Προχωρημένοι)
21:00 Ελληνικά (Όλοι) 21:15 Latin&Ευρωπαϊκά (Μέτριο επίπεδο) 21:15 Oriental 21:15 Latin&Ευρωπαϊκά (Μέτριο επίπεδο)
21:30 Zumba (Όλοι)ν 21:30 zumba (Όλοι) 21:30 Zumba (Όλοι)
21:45 Ελληνικά 22:00 All ladies adv (προχωρημένοι)
22:45 All ladies adv (προχωρημένος)

Τα τμήματα ενηλίκων είναι χωρισμένα ανάλογα με το επίπεδο και το είδος χορού που επιλέγει ο κάθε ένας . Τα περισσότερα είδη χορού διδάσκονται σε ομαδικά τμήματα, ενώ στα ιδιαίτερα μαθήματα μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε είδος σας ενδιαφέρει. Ο καλύτερος τρόπος εκμάθησης είναι ο συνδυασμός και των δύο χωρίς αυτό, όμως, να κρίνεται απαραίτητο.
Υπάρχει βέβαια η δυνατότητα να δημιουργήσετε και το δικό σας τμήμα (κλειστό ή ανοιχτό) επιλέγοντας τις ώρες που σας βολεύουν και τους χορούς που σας ενδιαφέρουν.

  • Ζούμπα Ζούμπα Η zumba είναι ένα πλήρες πρόγραμμα γυμναστικής για κάθε επίπεδο που βασικό της συστατικό είναι ο χορός!
  • Χορός μελλονύμφων Χορός μελλονύμφων Αν θέλετε να ξεχωρίσετε την μέρα του γάμου σας τότε εμείς θα σας δείξουμε τον τρόπο.
  • Χορός για παιδιά Χορός για παιδιά Τα παιδικά τμήματα χορού μπορούν να δεχθούν παιδιά από 5 χρονών
  • Ευρωπαϊκοί χοροί Ευρωπαϊκοί χοροί Απαλοί χοροί με προοδευτική κίνηση στο χώρο. Είναι χοροί για ζευγάρια και χορεύονταν σε μεγάλες αίθουσες
  • Χοροί Λάτιν Χοροί Λάτιν Οι χοροί Latin αντιπροσωπεύουν τον αισθησιασμό και τον ερωτισμό που εκπέμπει το σώμα μας!

Δωρεάν μαθήματα

Δοκίμασε και εσύ χορό δωρεάν.
Μπορείτε να δοκιμάσετε χορό και να κάνετε το πρώτο σας μάθημα δωρεάν χωρίς καμία απολήτως υποχρέωση συμπληρώνοντας την αίτηση που θα βρείτε παρακάτω. Αίτηση μαθημάτωνσυμπληρώστε τα στοιχεία σας

ThemeBox

AIT-Themes icon Themeforest icon Twitter icon Facebook icon YouTube icon
Our Portfolio
open/close
Colors Settings
Background images
Font
Homepage Options
Our WordPress Themes